• Pizzaoven ventilator voor restaurant AIRrepublic

    Perfect voor rookgasafvoer!

AIRrepublic is een laagdrempelige brasserie van Sergio Herman in de jachthaven van Cadzand. Het is gevestigd in een superstrak paviljoen met uitzicht op zee en de haven. De keuken wordt bestierd door Alex Buiten. Deze chef werkt al meer dan vijf jaar voor Sergio Herman en stond tot voorheen in de keuken van restaurant Pure C. Buiten wordt bijgestaan door Nicolas Misera, die eerder werkte voor Chez Bru in het Franse eygalières en Cascasse in het Belgische Koksijde. Beide chefs werken in de lijn van Sergio Herman, die de stijl van de gerechten bepaald.

De lekkerste pizza’s worden bereid in een echte houtgestookte pizzaoven. AIRrepublic gebruikt voor haar gerechten een grote steenoven. De oven werkte in het begin niet optimaal door invloeden van buitenaf, denk hierbij aan de grote afzuigkappen en de mechanische ventilatie in het restaurant.

 

(Foto: Chantal Arnts)

 

Zoekende naar een oplossing voor een constante situatie in de oven is gekozen voor een rookgasventilator van Inatherm. De RSHT pizzaoven ventilator is de perfecte oplossing gebleken. Door de toepassing van RSHT 12 en een EBC10 drukgestuurde regeling, kan men de werking van de houtgestookte pizzaoven heel constant houden. Door de constante druk in de oven en het rookkanaal wordt de kwaliteit optimaal gewaarborgd.

 

(Foto: Chantal Arnts) 

 

De RSHT 12 pizzaoven ventilator is inmiddels al meer dan een jaar in gebruik en de resultaten zijn zeer positief.

 

Wilt u meer lezen over de pizzaoven ventilator? Lees hier meer informatie.

Heeft u zelf een probleem met uw houtgestookte pizzaoven? Neem contact op met onze adviseur voor uw oplossing.

RSHT

 

Dealers

Zoek een dealer

Inatherm werkt samen met dealers door het hele land. Onze partners voorzien u graag van deskundig advies, prijzen en een professionele service.

zoeken naar een dealer

Waarom een rookgasventilator

Wij vertellen het u graag bekijk de voordelen