• Nieuws

    Nieuwsberichten
Congres Houtstook & gezondheid, 23 mei 2014
21/05/2014

Inatherm is vrijdag 23 mei aanwezig op het Congres Houtstook & gezondheid: problemen voorkomen. Dit congres wordt gehouden in Bilthoven en is georganiseerd door de VVM, het netwerk van milieuprofessionals.
 
Het onderwerp sluit goed aan bij de testen die we onlangs hebben laten doen door het onafhankelijke meetinstituut SGS te Arnhem. Zij hebben de uitstoot van fijnstof en PAK's bij het gebruik van een houtkachel getest bij een natuurlijke trek van 12 Pa en een mechanische trek (m.b.v. een Exodraft rookgasventilator) van 20 Pa. De meetresultaten zijn werkelijk verbluffend!
 
Op deze pagina vindt u meer informatie over deze testen en de bijbehorende resultaten. 

Een goede trek met behulp van een rookgasventilator kan in veel gevallen dus een enorme verbetering opleveren. Niet alleen wat betreft de werking van de kachel of haard, maar ook in het terugdringen van de uitstoot van schadelijke stoffen. Naar ons idee iets om extra onder de aandacht te brengen daags voor dit congres.

Terug naar overzicht

Dealers

Zoek een dealer

Inatherm werkt samen met dealers door het hele land. Onze partners voorzien u graag van deskundig advies, prijzen en een professionele service.

zoeken naar een dealer

Waarom een rookgasventilator

Wij vertellen het u graag bekijk de voordelen